• Gelukkig! Ook dit seizoen niet zonder Kleine Sluis.

19 sep 2022 Angelique
  • Kleine Sluis, wie kent ze niet! Nou het vijfde die kent Kleine Sluis maar al te goed. Elk seizoen komen wij Kleine Sluis soms wel 6 keer tegen. Bij het zien van de nieuwe indeling stond Kleine Sluis niet in het rijtje, huh! Starten we dit seizoen zonder Kleine Sluis in onze poule? Tot afgelopen dinsdag leek het daar wel op, totdat plop, plop en plop! Al onze wedstrijden verdwenen uit de app. Al onze wedstrijden, dit waren er nog maar drie nadat DTS 3 zich teruggetrokken had.

Betekent dit dat we nu vrij hebben tot aan het zaalseizoen. Zelfs onze Marieke moest hier het antwoord op schuldig blijven. Het bleef spannend totdat plop, plop, plop en plop. De app zat ineens vol met wedstrijden. Ahaa! Een nieuwe poule voor ons vijfde! En wie wordt onze tegenstander? Ahhh het vertrouwde Kleine Sluis. Dit keer alleen geen Kleine Sluis 2, maar Kleine Sluis 1. Maakt dat veel verschil, dat denk ik niet de afgelopen jaren zagen we geregeld spelers uit het eerste bij het tweede spelen en andersom.

Wat wel even schrikken was, spelen we nu in het verre Anna Paulowna in plaats van de geplande wedstrijd in Heerhugowaard. Daar lijkt het wel op. Oeh! Dat is met recht schrikken.

En zo vertrekken we om 13.30 uur naar het verre noorden. Gras, ja dat gaat de ondergrond worden. Laten we in elk geval voorzichtig zijn met dat gras en de vele regen die gevallen is. We vertrekken met maar liefs drie invallers, Lieke, Daniël en Yanno. Deze drie hebben er al een hele wedstrijd op zitten, dus extra fijn dat ze ook een tweede wedstrijd willen spelen! We komen aan in de regen, dat is nou niet echt wat je wilt. Maar het is wat het is en laten we er vooral een leuke wedstrijd van maken.

De invallers, ja die hebben het vizier wel echt scherp staan. Gedurende de hele wedstrijd scoren zij er rustig op los, tel daarbij de punten op van de andere spelers en dan win je de wedstrijd. Zo simpel kan het zijn! Eindstand is uiteindelijk 8-15.