• Gewoon een (fanatiek) potje korfballen, dat is wat we willen!

15 jan 2023 Angelique
  • Ik speel vanaf mijn negende, dat betekent dat ik al meer dan 30 jaar in het korfbalveld sta. Best bijzonder, ik werk nog geen 30 jaar, ik woon nog geen 30 jaar in mijn huis en ik ga zeker niet al 30 jaar naar de sportschool. Als ik erover nadenk, meer dan 30 jaar dat is echt lang. Dat betekent dat ik sommige Rapidleden dus ook al om precies te zijn al 34 jaar ken. In die 34 jaar is er veel veranderd, maar zeker niet alles. Maar goed, genoeg. Dit is een wedstrijdverslag, geen praatje pot!

Daar heb je Bea, uhh wie? Een speelster van Vlug & Vaardig. Niet vaak ken ik een naam van een tegenstander, maar nu dus wel. Dit bewijst direct hoe goed wij onze tegenstander kennen. Goed dus, erg goed!

Er staan 6 vrouwen en 12 mannen in het veld. Tel daarbij een scheidsrechter op en de wedstrijd kan beginnen. We starten goed, vrijwel direct is het 1-0. Helaas, is deze goede start niet het begin van iets moois. De tegenstander is toch net wat scherper, waardoor wij in de rust tegen een achterstand aankijken. In de tweede helft maken wij deze achterstand jammer genoeg niet goed. Dat betekent dat wij deze wedstrijd niet winnen en een plekje zakken in de stand (6e).

Maar laten we dit verslag positief afsluiten, het was gewoon een leuke wedstrijd, zonder gedoe maar met twee tegenstanders die gewoon een (fanatiek) potje willen korfballen. En daarmee is onze missie geslaagd.