• Haringparty donderdag 15 juni

  15 mei 2023 Annelies
 • Op uitnodiging van RAPID FRIENDS zijn sponsors, leden, ouders, supporters en alle mensen die Rapid een warm hart toedragen van harte welkom om samen met ons de nieuwe haring te proeven!

   

  Over 6 weken is het weer zover, de jaarlijkse haringparty.

  Dit jaar zal die plaatsvinden op donderdag 15 juni vanaf 18.30u en daar nodigen we jullie natuurlijk graag voor uit!

  Nu de zomer weer gaat beginnen, willen wij de komst van de Hollandse Nieuwe haring live feestelijk met u vieren.

  Onze vaste visboer, Nico Waasdorp zal de nieuwe maatjes keurig schoonmaken zodat u smakelijk van deze lekkernij kunt genieten.
  En er is meer dan genoeg, dus ik zou het avondeten zeker overslaan de 15e en bij ons lekker komen happen van de super verse haring!

   

  • Ook zullen wij zorgen voor een drankje en gezellige livemuziek van het Shantykoor VOC Vijfhuizen!

   

  • Daarnaast zal ook de Gouden Haring weer worden uitgereikt aan de vrijwilliger van het afgelopen jaar. Afgelopen jaar was dit de scheidsrechter coördinator en ouder: Martijn van IJzendoorn, wie wordt zijn opvolger??

  • Natuurlijk zal ook het eerste vaatje haring weer geveild worden, waarbij dit jaar het bedrag gebruikt zal gaan worden voor onze eigen jeugd.

   

  Wij hebben er zin in, tot dan!

  Met sportieve groet, Hyon Branger, Marnix Dekker, John Goedhart


  Niet alleen via Facebook, maar ook via deze weg willen we aandacht geven aan een sponsor die al voor langere tijd sponsor is bij ons, maar helaas heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen ermee te gaan stoppen.
  Edward en Miriam Molenaar waren jaren de grote voortrekkers als zijnde sponsor voor alle jeugdteams. Met veel inzet en passie regelden zij dat alle teams er altijd weer netjes bij liepen. Eerst met Molenaar & de Ruyter en later met You Sure Verzekeringsbedrijven, die inzagen dat de jeugd de toekomst is en daarmee graag hun bedrijven aan onze club wilden binden.
  Bij kampioenschappen van een jeugdteam zorgden zowel Edward als Miriam dat altijd één van hun een speech hield en het winnende jeugdteam een grote taart kado gaf. Dit werd altijd enorm gewaardeerd en er zijn ontelbaar veel taarten uitgedeeld in de afgelopen jaren😋
  Haringparty donderdag 15 juni 2
  Wij willen hen, als ook You Sure bedanken voor de jarenlange sponsoring en wensen ze veel succes toe in de toekomst.🥳