• Het is warm, vertel eens wat nieuws

  10 sep 2023 Angelique
 • Ik stap in de auto en al snel gaat het over de warmte en het nut van korfbal. Wat doe je bij warmte, je aanpassen! Rustig aan, je energie verdelen en je vooral niet te druk maken. Maar, dat is nou precies wat wij vandaag wel gaan doen. Is dat nou zo verstandig? Ach ik weet zeker dat wij onze energie goed en slim zullen verdelen. Dus kom maar op!

  Maar eerst nog even terug naar vorige week. Ons trainingsweekend, waar hard gewerkt is aan verbinding. Verbinding, een woord, wat ik dagelijks in het werkleven hoor. We moeten met elkaar verbinden, waardoor de kwaliteit van het te leveren product beter wordt. Met deze woorden in ons achterhoofd starten we aan de wedstrijd tegen EKVA 5. Een ploeg, waar we een aantal spelers van kennen, maar lang niet allemaal.

  Mijn tegenstander en ik praten nog even en al snel zijn we eruit, volgende keer bellen we voor de wedstrijd even. Waarom? Misschien kunnen we wel wat anders gaan doen dan korfballen. Geloof mij, we spelen graag onze wedstrijden, daar halen we echt plezier uit. Maar bij deze warmte is een andere activiteit misschien wel even leuk.

  Maar de warmte is in ons voordeel. Wij zijn niet het jongste team, dat ons niet direct het snelste team maakt, maar tactiek en techniek hebben we best wel :). Daar moet bij gezegd worden dat één van onze invallers het versier wel op heel scherp had staan. Over invallers gesproken. Martine, Yanno en Eline wat fijn dat jullie bij ons willen spelen! Volgende keer weer?

  Voor de statistieken, uiteindelijk winnen we de wedstrijd met 11-14.