• Kaarsje gaat uit in de 2e helft...

16 jan 2023 Richard
  • Een Nieuwjaar, dus nieuwe kansen.
    Afgelopen zaterdag kwam Kios op bezoek in Haarlem. Kios heeft maar 2 punten meer, maar staat naar mijn mening veel te laag on onze poule. Zijn er kansen? Uiteraard, die zijn er altijd. Is de tegenstander allemaal fit, misschien missen ze veel kansen, wellicht onderschatten ze Rapid... voldoende te verzinnen waarom we wel een kans kunnen hebben tegen Kios. Echter bij ons moet dan wel alles kloppen. Wij waren in ieder geval wel allemaal aanwezig en fit.

De wedstrijd begon: al al snel keken we tegen een 0-3 achterstand aan. Het begon allemaal wat stroef en een aantal plaatsfouten. Na de 0-3 begonnen we grip te krijgen en kwamen we terug in de wedstrijd 3-3. Tot de rust wist Kios steeds op 2 punten voorsprong te komen. Wij bleven vechten en knokken voor elk doelpunt. Uiteindelijk de rust in met 6-8 achter.
    Niets aan de hand maar dan moeten we het wel kunnen opbrengen om nog eens 25 minuten alles te geven.

Van 7-8 naar 8-9 en bij 9-10 zette Kios een tandje bij door effici├źnter in de aanval te spelen, iets harder de duels in te gaan en daar konden wij niet in meegaan. De laatste 12 minuten waren teveel voor ons en ons kaarsje ging langzaam uit. De pijp was leeg, we misten te veel kleine kansjes en Kios ging vrolijk door. De eindstand was 11-20.
    Geknokt, hard gewerkt en toch verloren.

Volgende week komt de nummer 1 Velocitas naar Haarlem. Wij zullen opnieuw proberen om er voor te gaan en wie weet kunnen we voor een stunt zorgen.
    Wissels en publiek bedankt en tot volgende week!