• "Mensen het moet echt creatiever en energieker."

18 dec 2022 Angelique

• \"Mensen het moet echt creatiever en energieker.\" Een citaat in de rust.

Energieker, ja dat snap ik meteen. We lijken soms wel een beetje ingedut. Maar dit is misschien wel te verklaren, we missen echt wedstrijdritme. Vanaf 15 oktober hebben wij maar liefst 2 keer een wedstrijd mogen spelen. Natuurlijk hebben wij wel fanatiek getraind, maar dat is toch anders dan een wedstrijd spelen.

Creatiever, dat is lastiger. Creativiteit omschrijft Van Dale als volgt: scheppend vermogen. Nou die omschrijving vergeet ik snel. Daar kan ik maar weinig mee. Laten we vooral meer gaan korfballen in plaats van het standaard spelletje wat we iets te goed beheersen. In de tweede helft hebben wij echt aan beide opdrachten gehouden, waardoor het spel beter, creatiever, sneller en leuker werd voor zowel de toeschouwers als de spelers zelf. Top! Dit moeten we zeker vasthouden!

Nog even terug naar de wedstrijd. Waarschijnlijk heb je na het lezen van het bovenstaande stuk wel een vermoeden, maar in de rust stonden wij al flink wat punten achter (8-2). Scoren blijft voor ons lastig, maar ook dat zal met het wedstrijdritme te maken hebben. Uiteindelijk verliezen wij deze wedstrijd met dikke cijfers, tikkie vertekend beeld geeft dat wel. Maar goed. Laten we vooral het goede gevoel van de tweede helft meenemen naar de volgende wedstrijd 7 januari 2023. Helaas weer twee weken geen wedstrijden, niet goed voor het wedstrijdritme, maar dit keer wel een goede reden (kerst en oudjaar).

Tot slot wens ik namens het hele vijfde iedereen hele mooie feestdagen en op naar volgend jaar!