• Het bestuur en de TC  zijn blij te kunnen mededelen dat

  Marco Scheffer

  voor aankomend seizoen is aangesteld als nieuwe trainer/coach voor het 1e team.

  .

  Marco heeft onder andere Ekva, Vlug & Vaardig en Swift gecoacht en is nu zeer gemotiveerd en ambitieus om bij onze club aan de slag te gaan, hij stelt zichzelf hieronder even voor en we gaan hem vanaf nu vast snel ontmoeten. We kijken uit naar de samenwerking. (geen fam. van onze Mike trouwens)

  Mijn naam is Marco Scheffer, ik ben 55 jaar. Ik kom uit Amsterdam, maar woon al 25 jaar in Almere.

  Ik ben getrouwd met Hester en we hebben 2 kinderen, dochter Donna (26) en een zoon Jeremy (22). Onze dochter heeft inmiddels het ouderlijk nest verlaten en woont samen met haar vriend in Lelystad.

  Als kind van een korfbalfamilie ben ik grootgebracht op het korfbalveld. Mijn hele leven heeft in het teken van korfbal gestaan. Eerst als speler en op latere leeftijd heb ik ook wedstrijden gefloten en jeugdteams getraind.

  Nadat ik rond mijn 35e gestopt ben met korfbal en fluiten, ben ik mij gaan toeleggen op het trainen/coachen van senioren (selecties). Dit is voor mij de manier om met korfbal bezig te blijven. Korfbal is en blijft een fantastische sport.

  Vanaf volgend seizoen zal ik de trainer/coach worden van Rapid 1. Nadat er eerst een paar gesprekken zijn geweest, heb ik jl. zaterdag kennis gemaakt met de hele selectie. Dit gaf me een extra bevestiging van het positieve gevoel wat ik hiervoor al had en temeer kijk ik er naar uit om na de zomer hier aan de slag te kunnen gaan.

  Ik ben voornemens de komende maanden regelmatig naar de wedstrijden van Rapid 1 te gaan, zodat dit iedereen de gelegenheid geeft om elkaar nu al beter te leren kennen.

  Tot op het korfbalveld!

    15 maart 2023