• Rapid A1 - Blauw-Wit A1

De eerste wedstrijd van het seizoen. Natuurlijk hebben wij vorige week tijdens ons trainingskamp/juniorenkamp al even kunnen oefenen tegen SDO Veldhoven. Alleen nu is het voor de echte competitie. Een rare voorbereiding doordat de coaches zelf voor de wedstrijd van de A moesten spelen. Bedankt Oebele en Marnix voor het oppakken van de voorbereiding.

Blauw-Wit had een paar hele bewegelijke heren die gevaar konden stichten met hun doorloop ballen, maar zo ook af en toe een prima balletje konden schieten. Rapid moest even wennen aan de wedstrijd en om de juiste mensen in stelling te brengen. Het was aan het begin stuivertje wisselen, maar helaas wist Blauw-Wit voor de rust een gaatje van 2 doelpunten te creëren. In de rust goed besproken dat de heren de dames moesten gaan steunen en de dames moesten scoren. Pff wat een tweede helft. Blauw-Wit wist in het eerste kwartier goed het gaatje van 2 doelpunten te behouden, maar Rapid kwam terug via de dames. 10-13, 11-13, 12-13, 12-14, 13-14. Met deze stand was er nog een minuut te spelen. Blauw-Wit was in de aanval, maar Sjoerd wist met nog 30 seconden op de klok de bal af te vangen. De aanval stond al helemaal klaar om nog 1 aanval te draaien en met nog 12 seconden op de klok wist Fenne de 14-14 te maken met een doorloopbal. Dit was ook meteen de eindstand en met dit punt zijn wij zeer tevreden. Topscoorder was Isabel met zeker 6 goals.

Volgende week uit naar AW/DTV, kijken of we hier weer punten kunnen halen.