• En de winnaar is.......

  Voordat ik de winnaar bekend zal maken ga ik eerst nog even terug naar het begin. Ruim een maand geleden zag ik tijdens het Rapid 5 uitje de eerste afbeelding.  Mijn eerste gedachte was, huh..... wat is dit... wat moet ik hiermee doen? Met de nodige hints kwam ik er uiteindelijk achter dat er een nummer uit de TOP 2000 uitgebeeld werd. Ik ben nogal een luie muziek luisteraar, wat zoiets betekent als dat wanneer ik muziek luister, dat ik totaal niet bezig ben met de zanger of de titel van het liedje. Dus deze quiz is voor mij zeker niet makkelijk.

  Om een lang verhaal kort te maken, het Rapid 5 uitje werd het begin van de Rapid Happy Quiz Mas!

  De groepsapp werd gevormd, 23 leden. Een mooi aantal deelnemers voor deze eerste editie. Maar wat vooral een lach op mijn gezicht gaf, was het fanatisme van de deelnemers. De vragen en reacties in de groepsapp, maar ook in mijn persoonlijke app. En zelfs na de training werd de laatste afbeelding nog even doorgesproken. Maar er werden ook hulplijnen ingezet, familie, vrienden en natuurlijk google. Alles is toegestaan, zolang er maar niet in de groepsapp te veel hints werden gegeven. Ja, de quiz leeft onder de Rapidleden!

  De oplossingen van de afbeeldingen zijn:

  Datum Artiest/band Titel
  12-dec Hans de Booij / Hans de Booy Annabel
  13-dec The Backstreet Boys Quit playing games
  14-dec Coldplay Viva La Vida
  15-dec Owl City Fireflies
  16-dec Muse Plug in Baby
  17-dec Meat Loaf Paradise by the Dashboard Light
  18-dec Lynyrd Skynyrd Sweet Home Alabama
  19-dec Toto Africa
  20-dec Blof Dansen aan zee
  21-dec The Beatles Yesterday
  22-dec André Hazes Bloed, Zweet en Tranen
  23-dec Mouth & MacNeal Ik zie een ster
  24-dec Meat Loaf You took the words right out of my mouth
  25-dec Chris Rea Driving Home For Christmas
  26-dec Youp van 't Hek Flappie
  27-dec Van Halen Runnin' with the devil
  28-dec The Verve Bitter Sweet Symphony
  29-dec Coldplay Every teardrop is a waterfall
  30-dec Listen to the music The Doobie Brothers

  Maar goed terug naar de winnaar. Er zijn een groot aantal deelnemers die alle titels en oorspronkelijke uitvoerders goed geraden hebben, echt top! Dit betekent natuurlijk wel dat wij volgend jaar de afbeeldingen wat moelijker gaan maken. Uit alle afbeeldingen die goed geraden zijn, is een winnaar (digitaal) getrokken.

  De winnaar is.........

   

  Van harte gefeliciteerd! Jij ontvangt vandaag nog je prijs.

  Tot slot, wens ik iedereen een heel fijn uiteinde en tot volgend jaar!

  Angelique