• Rapids Happy Quiz Mas 2023!

  12 nov 2023 Angelique
 • Speel Rapids Happy Quiz Mas 2023!

  Vorig jaar was de Happy Quiz Mas een groot succes. Reden genoeg om het dit jaar nogmaals te organiseren! En de periode is ook nog is verlengd. De quiz start op vrijdag 1 december en eindigt op zaterdag 30 december. Op 31 december wordt de winnaar bekend gemaakt en natuurlijk ontvangt hij of zij een leuke prijs.


  Uitleg
  Er wordt een speciale appgroep "Rapids Happy Quiz Mas" aangemaakt. Wanneer jij je hebt aangemeld voor de Quiz word je toegevoegd aan deze appgroep. Er mag gechat worden in deze groep, maar er mogen geen antwoorden of hints gegeven worden.

  Vanaf vrijdag 1 december (tot 31 december) wordt er elke dag een afbeelding gedeeld in de appgroep. Op de afbeelding wordt een lied uit de TOP 2000 (het lied heeft ooit in de TOP 2000 gestaan) afgebeeld. Het is de bedoeling dat jij raadt welk lied er met de afbeelding bedoeld wordt. Noteer dit ergens.

  Op 30 december wordt de laatste afbeelding getoond. Stuur daarna zo snel mogelijk het google formulier op (in elk geval voor 30 december 23:55 uur) Wie de meeste liedjes goed heeft, wint. Op zondag 31 december wordt de winnaar bekend gemaakt. Bij een gelijkspel wordt er geloot.

  Een voorbeeld:
  Home 2
  Aan de bovenkant van elke afbeelding kun je zien of het een Nederlands- of een Engelstalig liedje is.
  Dus: Engelstalig.

  Rechts onder staat het aantal woorden + letters.
  Dus: 2 woorden van 4 letters.

  Wat zie ik? Een vogel in een kooi = 4 letters dit kan Bird zijn.....
  En ik zie een vogel met een sleutel, wat wil deze vogel? Het lijkt erop dat de zwarte vogel de rode vogel wil bevrijden.

  Antwoord: Free bird van Lynyrd Skynyrd

   

  Doe jij mee met Rapids Happy Merry Quiz Mas?
  Geef je dan nu op via e-mail, app of stuur een DM (Instagram)

  E-mail: rapidcommunicatie@gmail.com
  Vermeld je naam en je telefoonnummer

  of stuur direct een app naar Angelique

  of stuur een DM (Instagram) met je naam en telefoonnummer