• Seizoensafsluiting

  10 jun 2024 Lieke

 • Ook dit jaar houden we een familie- en vriendentoernooi als seizoensafsluiting bij Rapid.

  Bij sommige bekend bij anderen niet en daarom leggen we hier uit wat de bedoeling is.

  Het toernooi start rond 12.00 uur.

  De werkelijke starttijd ligt ook aan het aantal teams en hoe groot het toernooi is. Daar berichten we de teams later over.

  Je team Je stelt een team samen van minimaal 6 personen waar 2 niet-korfballers inzitten. Waarom 6? We houden een toernooivorm met daarin vier mensen in een E-veld en 2 korfbalpalen. Uit ervaring kunnen we vertellen: dan kan je die 2 wissels goed gebruiken met al dat rennen!

  Niet korfballers: Het is de bedoeling dat je ook niet-korfballers in je team krijgt. Vaders, moeders, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en collega’s zijn allemaal welkom! Hoe meer niet-korfballers hoe leuker we het vinden.

  De wedstrijden We spelen wedstrijden 2×7,5 minuut op een E-veld. De normale regels van korfbal gelden gewoon. Fanatiek zijn graag! Alleen houdt er rekening mee dat het geen League wedstrijd is. Met de indeling houden we uiteraard rekening met de sterkte van de teams.

  Scheidsrechters Je speelt natuurlijk niet ieder tijdsslot een wedstrijd en het kan zijn dat er iemand van jouw team (iemand van de korfballers) een andere wedstrijd moet fluiten. Ieder team moet dus wedstrijden fluiten en dat staat t.z.t aangegeven op het wedstrijdschema. Om ook de scheidsrechters een leuke dag te bezorgen vragen we om commentaar voor je te houden. Ook al denk je dat de scheids het verkeerd heeft.

  Vragen? Deze kan je richten aan de activiteitencommissie via rapidcommunicatie@gmail.com

   

  Terugblik 2022

  Seizoensafsluiting Seizoensafsluiting 1 Seizoensafsluiting 2 Seizoensafsluiting 3 Seizoensafsluiting 4 Seizoensafsluiting 5 Seizoensafsluiting 6 Seizoensafsluiting 7 Seizoensafsluiting 8