• Afgelopen zaterdag kwam Velocitas naar Haarlem. Deze ploeg staat ongeslagen bovenaan. Ze zullen toch een keer een punt ergens laten liggen?.....Niet in Haarlem in ieder geval 😉

Velocitas is absoluut de beste van onze poule en dat hebben ze ook vanaf seconde 1 laten zien. Verzorgd korfbal met over veel schijven doelpunten. De eerste helft was niet onze beste eerste helft van dit seizoen. Tel daarbij op dat Velocitas veel druk gaf en zelf met scherp schoot. Ruststand 2-12. Dat is wel even slikken in de rust.

In de 2e helft mogen we iets meer korfballen, waardoor we gelukkig ook zelf nog wat doelpunten kunnen maken. Na een aantal wissels en de publiekswissel van Manon stond de stand op 12-29.

Deze wedstrijd moeten we maar gauw vergeten. Zonde van onze, maar zeker van het opgekomen publiek, zaterdag avond.
    As week volle bak trainen om zaterdag het op te nemen tegen Sporting Trigon. Het zou toch wel heel lekker zijn als in deze wedstrijd wel alles op z'n plek valt.
    Wissels, invallers en zeker het publiek enorm bedankt en tot volgende week in Leiden.