• Het is zaterdag 25 november, ik kijk naar buiten en natuurlijk regent het weer. Is november altijd zo regenachtig? Of is het dit jaar extreem, geen idee, misschien vergeet ik de regen wel snel. Na regen komt tenslotte zonneschijn.

    Maar goed, het weer heeft dat vandaag invloed op de wedstrijd? Nee, natuurlijk niet. We spelen in de hal. Vandaag staan onze \"oude\" vrienden van Kleine Sluis op het programma. Oude vrienden? Waar zijn ze dan?! Dit zijn niet onze oude vrienden. Moeten we dan echt nieuwe Kleine Sluis vrienden gaan maken? Nou vooruit.

    Samenvattend:
    Dit team ken ik niet zo goed, een paar bekende gezichten. Jong, ja dat zijn ze zeker, mijn tegenstander is in elk geval de helft van mijn leeftijd. Maakt dat mij oud? Of is zij extreem jong. De waarheid zit denk ik ergens in het midden.

    De eerste helft doen we het eigenlijk buiten verwachting goed, met een ruime voorsprong gaan we de rust in. Mooi, laten we deze lijn doortrekken. Maar, dit is toch best lastig, sterker nog Kleine Sluis 1 komt wel heel dichtbij. Wat gaat er mis? Of gunnen we het publiek gewoon een spannend eind van deze wedstrijd (net als vorige week)? Uiteindelijk winnen we de wedstrijd nipt met 9-8. Met drie overwinningen zijn wij nu koploper in onze poule. Dit is toch serieus best goed!

    Wat maakt deze wedstrijd bijzonder? Erwin scoort zijn eerste punt voor Rapid! En, welkom terug Manel, wat fijn om je weer in het veld te zien shinen!