• Eindelijk was het dan zover, de start van de competitie was een feit. Na een korte voorbereiding van een kleine 3 weken moest Rapid 2 zich op gaan maken voor de Res 1e klasse. Na een wat wisselvallige voorbereiding was het 10.09.22 om 13.30.

De zon scheen, goede focus, dus alle ingrediënten die in een mooie wedstrijd kunnen zitten. Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd kon beginnen. Al snel zette Rapid de toon en in de 2e min werd het 1e doelpunt een feit, KVS antwoordde hier direct op en trok de stand een minuut later op gelijke hoogte. Vanaf dat moment nam KVS het voortouw en liep weg naar 2-4, Rapid bleef rustig en kroop langzaam terug naar 4-4. Na de aansluitingstreffer te hebben gemaakt, nam Rapid de regie over, en scoorde de 5 en 6-4. KVS kwam nog net voor de rust terug op 6-5. Dit was tevens ook de rust stand!

In de rust het een en ander besproken te hebben en de punten op de ℹ gezet. Was er toch zeker een goede kans om deze wedstrijd te winnen. 120 % inzet en collectief presteren, dat was de opdracht voor de 2e helft. Nadat het fluitsignaal had geklonken was het direct Rapid wat de klok sloeg, schakelde direct een versnelling hoger en liep langzaam weg bij KVS zie de tussenstanden van 7-5 / 10-6 en 12-8. Rapid zat in een goede flow en liep uiteindelijk weg naar 13-10.

Een 2e helft waar we onze opdrachten goed hebben uitgevoerd en collectief hebben gepresteerd! Uiteraard zijn er nog zaken waar we met zijn allen hard aan moeten werken ! Maar de eerste punten zijn binnen, met een dik verdiende overwinning. Deze week voorbereiden op TOP uit Sassenheim, ook dit wordt een nieuwe uitdaging.

Wissels en Publiek super bedankt. we hebben jullie elke week nodig.