• Verliezen en toch een leuke wedstrijd

  23 sep 2023 Angelique
 • Ik kijk uit het raam en zie het zonnetje al lekker schijnen, een mooie zomerdag! Is september tegenwoordig misschien wel de nieuwe zomermaand? Wie weet. Feit is dat er een korfbalwedstrijd op het programma staat.

  Een echte Rapid zaterdag! Heel veel teams spelen vandaag thuis. Zo ook het vierde. De wedstrijd tegen DKV Victoria 3 staat op het programma. Wat weet ik over deze tegenstander? Nou niet veel meer dan dat de clubkleuren blauw/rood zijn. Het tenue heeft wat weg van FC Barcelona. Misschien zijn ze alleen niet zo goed als FC Barcelona, we gaan het zien.

  Het vierde heeft toch wel een damesprobleem. Wij zijn met drie dames, dat is net niet genoeg zullen we maar zeggen. Daarbij speelt Marieke vandaag met drie mee. Gelukkig zijn daar de junioren die ons graag uit de brand helpen. En niet te vergeten Esther, die het stiekem ook gewoon erg leuk vind om een wedstrijd te spelen.

  Nieuw lid Erwin, speelde vandaag zijn eerste wedstrijd in het vierde! Welkom Erwin, ik weet zeker dat je een leuke tijd zal krijgen in ons vierde!

  Terug naar de wedstrijd. Eerlijk, de tegenstander was gewoon beter en dit zie je in de uitslag terug. Maar, een leuke tegenstander, een gezellig sfeertje (in- en rond het veld) maakte dat het \"gewoon\" een leuke wedstrijd was!