• Er ontstaat ritme, dit is al de derde wedstrijd op rij voor het vijfde. Ritme, gaat dit ons helpen met de wedstrijd tegen Huizen 4? Het is de wedstrijd om de laatste plek. Dit is misschien niet een al te beste omschrijving. We willen natuurlijk niet op de laatste plek eindigen.

In de KNKV app zien we dat Huizen 4, maar liefs 16 spelers in dit team heeft zitten. Ik vraag aan mijn tegenstander hoe dat zo komt. Het antwoord is simpel: er zijn veel nieuwe leden. Ik: och hoe doen jullie dat? Daar had mijn tegenstander niet direct antwoord op, ze zijn gewoon aan komen lopen. Och, zo werkt dat dus... soms!

Een leuke wedstrijd, waarbij twee teams aan elkaar gewaagd zijn. Uiteindelijk pakken wij aan het einde van de wedstrijd een lichte voorsprong die we zelfs nog hebben kunnen uitbouwen tot 15-11. Misschien, is het toch het ritme dat wij nodig hebben. Maar ook zeker en niet te vergeten al die fijne invallers (Annemieke, Dorka, Shania, Jochem en Peter). Wat zijn ze belangrijk!

Eén ding is zeker: wij hebben onze zesde plek kunnen vasthouden!